Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van uw woning (of onroerend goed) is onmisbaar. Soms is het raadzaam om een inspectierapport op te laten stellen en aan de hand van het rapport een onderhoudsplan te maken. Onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw pand. Het is daarom ook mogelijk een onderhoudscontract met ons af te sluiten zodat we eens per periode een inspectie bij u uitvoeren.

Timmerwerkplaats

Ons bedrijf beschikt over een timmerwerkplaats waar onder andere alle soorten en maten ramen, deuren, kozijnen, trappen en profiellatten op maat gemaakt worden. Alle onderdelen worden standaard compleet afgemonteerd op de bouw aangeleverd, geheel naar uw wens. Zo worden al onze kozijnen, ramen en deuren standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Alles wordt naar uw wens uitgevoerd.

Veel gebouwen op leeftijd vereisen speciale aandacht bij de detaillering van de kozijnen, deuren of ramen. Hierbij wordt gekeken naar de bestaande situatie. Aan de hand daarvan worden de bijpassende onderdelen gemaakt. Onze eigen timmerwerkplaats zorgt ervoor dat we u als flexibel bedrijf met korte levertijden en extra service van dienst kunnen zijn. Daarnaast blijven we ook kwaliteit garanderen. Heeft u bijzondere kozijnen nodig? Of heeft u andere werkplaats- of timmerklussen? Kom gerust even binnenlopen bij onze werkplaats aan de Smeenkhof 11 in Colmschate.

Werkplaats

Wij willen graag uw bouwvakkundig oog zijn.

Neem contact met ons op